Káva z Copánu vyniká čokoládovými a karamelovými tóny, doplněnými jemnou ovocností, květinovým aroma a vyváženou aciditou. Každý šálek nabízí harmonii chutí a příjemně sladký závěr – ideální pro ty, kdo milují jemnou, sladkou a čistou kávu.
V horském regionu, zahaleném mlhou a vůní tropických květin, zrají kávové třešně, které se pečlivě ručně sbírají a šetrně zpracovávají. Každé zrnko tak nese dotek honduraského slunce a péče místních farmářů.
Copán se nachází na západě Hondurasu, nedaleko Guatemaly, a jeho historie pěstování kávy sahá více než sto let zpět – tradice, která je v každém šálku znát.
.jpg)

ZPRACOVÁNÍ: Washed
ODRŮDA: Několik druhů
OBLAST: Copán
NADMOŘSKÁ VÝŠKA: 1200-1250 m.n.m
CHUŤOVÝ PROFIL: Čokoláda, žlutý meloun, karamel, červený pomeranč
CROP: 24/25